Miksi meille?

AS_Stable tarjoaa yksityisvalmennuksia ja vuokrahevosia eri kokoisilla ja tasoisilla hevosilla.

Räätälöimme paketit jokaisella ratsastajalle sopivaksi ja pyrimme asettamaan tavoitteita oppimisen tukemiseksi. Meillä voi ratsastaa koulutunnit yksityistuntina tai max. 3 ratsukon ryhmässä. Estetunnit pääsääntöisesti max. 4 ratsukon ryhmissä. Et siis takuulla jää ilman yksilöllistä opetusta.

Tällä hetkellä meillä ratsastaa laidasta laitaan eritasoisia ratsastajia, jolla jokaisella on oma tavoite ratsastuksen suhteen.Ratsastuksenohjaaja Ninamari "Nippi" Karjalainen

Nippi on 2009 valmistunut ratsastuksenohjaaja Harjun Oppimiskeskuksesta. Nippi on kilpaillut nuorempana re120 ja VaB. Kilapaileminen ei kuitenkaan koskaan ole ollut hänen juttunsa. Intohimo nuoresta tytöstä asti on ollut "vaikeiden" hevosten ymmärtäminen ja niiden kanssa yhteistyön löytäminen.
Opettajana Nippi on kärsivällinen, mutta tarpeen tulle napakka. Kaikkia oppilaita opetetaan yksilöllisesti omia tavotteita peilaten. 

Tällä hetkellä Nippiä näkee touhuamassa ori varsansa kanssa. Uutena haasteena hän on ottanut itselleen Valjakkoajon salat.Yrittäjä Noora Siré


Noora on ollut talliyrittäjänä vuodesta 2015. "Ensimmäisen kerran minulla on ollut talikko kädessä 20-vuotta sitten ravitallilla Savonlinnassa ja siitä se kaikki sitten lähti". Hänellä on pitkä hevosalan kokemus ja on nuoresta tytöstä asti ollut päivittäin hevosten kanssa tekemisissä.


Harrastaminen on lähellä sydäntä. Tästä johtuen Noora on halunnut tarjota talliympäristön, jossa kaikki saavat harrastaa omalla tasollaan. 


Ratsastuksenohjaaja Jenna Bogel

Jenna on valmistunut vuonna 2016 harrasteohjaajaksi ja vuonna 2018 ratsastuksenohjaajaksi Harjun Oppimiskeskuksesta. Vuosien kokemus työharjoitteluissa ja työpaikoissa on opettanut Jennalle monenlaisia tapoja tehdä asioita. Kokemus näkyy Jennan toiminnassa sopeutimiskykyisenä tilanteessa kuin tilanteessa.