Hevosemme

Lenni

Holsteiner

Säkä 170cm

Ruuna


Meidän todellinen opetus mestari Lenni on kilpaillut FEI CSI*5 estepuolella.

Lenni on iso voimakas hevonen. Tämän hevosen kanssa opit istunnan vaikutuksen salat.

Sipe

            Hollantilainen Puoliverinen
                         Säkä n.170
                           Ruuna
Sipe Simo Petteri. Rakkaalla lapsella on monta nimeä on yksi meidän suosituimmista hevosista. Hevonen on hoitaessa hieman arka, mutta kun ratsastaja on selässä niin ton todella tasainen ja kiva ratsastaa.
Ko HeA re90 

Konsta

               Estonian Sporthorse
                       n. 174cm
                          Ruuna

Konsta on vasta nuori eskarilainen, harjoittelee kouluratsastuksen saloja. Tasoltaan vielä HeB-A, Re100-110cm. Herkkä mutta kiltti. Tarvitsee napakkuutta ratsastajalta. Tästä saadaan varmasti tulevaisuudessa laadukas este ja kouluratsu


Roki

Puoliverinen
Säkä n.175cm
Ruuna

Roki on meidän lempeä jättiläinen joka on helppo ja miellyttävä ratsastaa. Sopii kaiken tasoisille. Tämän kanssa opit kyllä ratsastuksen saloihin!

Sanni

Suomenhevonen 
Säkä n.153cm 
Tamma 

Sanni harjoittelee vasta ratsuhommia. Sannilla on paljon maastoiltu! Joten oivapeli maastoilusta kiinnostuneelle. Todella helposti kuumuva ja tarvitsee rauhallisen ratsastajan. Sanni on oiva este/puomi tunneilla 70-80cm. Taso vasta HeC, mutta koulutetaan parhaillaan.

Helmi 

Suomenhevonen 
Säkä 150cm 
Tamma 
Helmi on jo konkarimpi ratsuhommissa, mutta herkkä suusta. Napakalle ratsastajalle/tädille sopiii. Helmi on enemmänkin syttyvä tähti kun oppii tuntemaan tamman.  Taso HeC-B, Re50-60cm


Yksityishevoset

Wäiski

Hevonen tunnetaan tallilla nimellä Wäiski. Herra W on hurmaavan hauska leikkisä 3v ori. Wäiskin näkee usein pukittelevan tarhassa tai nukkumassa karsinassa.

Dori

Dori on opettajamme Nipin hevosia. Dori on tehnyt uran kouluratsuna euroopassa. Kilpaillen Interiä ja muutaman GP luokan. Tamma pääsee opettamaan vielä oppilaillemme kouluratsastuksen saloja.

Lara

Lara on Zemaitukas poni, suloinen ja kiltti!   Laran omistajan saatat nähdä tallilla auttelemassa talliaskareissa. 

Lara on täysin yksityiskäytössä.