Hevosemme

Lenni

Holsteiner
Säkä 170cm
Ruuna

Meidän todellinen opetus mestari Lenni on kilpaillut FEI CSI*5 estepuolella.
Lenni on iso voimakas hevonen. Tämän hevosen kanssa opit istunnan vaikutuksen salat 

Bianca

Hollantilainen puoliverinen
n. 163 cm
Tamma

Entinen kilpaestehevonen, joka mukava ratsastaa tasaisten liikkeidensä vuoksi. Tamma on varustettu isolla sydämellä. Koulutustasoltaan tamma on HeA-VaB re80 (kilpailtu re120)

Konsta

 Estonian Sporthorse
n. 170cm
Ruuna
Konsta on vasta nuori eskarilainen, harjoittelee kouluratsastuksen saloja.  Tasoltaan vielä HeC-B, Re80-90cm. Herkkä mutta kiltti. Tarvitsee napakkuutta ratsastajalta. Tästä saadaan varmasti tulevaisuudessa laadukas este ja kouluratsu.


Zena

Oldenburg
Säkä 163cm 
Tamma

Herkkä ja kuulias tamma. Aina innoissaan lähtee töitä tekemään. Sopii kokeneemmille ratsastajille vaikka ei kuitenkaan tee mitään hölmöä, mutta saattaa kytätä tylsyydessään kulmia. Kisannut esteitä 110cm asti ulkomailla. Koulua taitaa HeB-A asti. 

Pena

Puoliverinen
Säkä 160cm

Ruuna 


Brendis eli meidän kesken Pena on uusimmista tulokkaistamme. Pena on hieman arka kuntoon laittessa, mutta ratsastaessa on oikea tätien sydänten sulattaja. Pena on hyvin herkkä kädelle, mutta anteeksi antavainen. Ko n. HeA ja Re 80cm

Yksityishevoset

Quick et loyale

Hevonen tunnetaan tallilla nimellä Wäiski. Herra W on hurmaavan hauska leikkisä 3v ori. Wäiskin näkee usein pukittelevan tarhassa tai nukkumassa karsinassa.

Dori

Dori on opettajamme Nipin hevosia. Dori on tehnyt uran kouluratsuna euroopassa. Kilpaillen Interiä ja muutaman GP luokan. Tamma pääsee opettamaan vielä oppilaillemme kouluratsastuksen saloja.